Visszajelzések

"Köszönet Áginak! Az ember egyszerűen érzi, hogy amikor órát ad, olyankor figyelmét valóban neked szenteli, és téged támogat. Az órák pozitív légkörben, jókedvűen telnek, türelmes, nyugtató és megerősítő szavakat hallasz tőle. A legtöbbet az jelenti, amikor megérzed, hogy Ági tényleg hisz benned, és abban, hogy meg tudod tenni azokat a lépéseket, amik fejlődésedet szolgálják. Azt hiszem, ebből fakad az ő tanítása is."

Zsolt

"Ágit egyik barátomnál tartott jógaórán volt szerencsém megismerni. Egyből megvolt a közös hullámhossz. Ezek után megkértem, hogy lenne-e arra lehetőség, hogy privát online órákon egyengesse az utamat, fejlődésemet abban, hogy elérjem a céljaimat. Ezek után beiratkoztam a "A stresszkezelés módszerei a jóga eszközeivel" nevű tanfolyamra is. Csodát érő dolgok ezek. Ági a magánórák során nagyon jól megtanít arra figyelni, hogy hogyan vegyük észre és tiszteljük a testünk határait mindeközben mindig újabb és újabb kihívások elé tud állítani és motiválni. A tanfolyam pedig fantasztikus eszköze annak, hogy tényleg megtanuljuk, hogy hogyan kezeljük a mindennapi (és nem mindennapi) stresszt a jóga és meditáció segítségével. Ráadásként Ági hangja már önmagában stresszoldó hatású! Köszönöm az eddigi munkádat és remélem még nagyon sokáig vezetni fogsz ezen az úton."

Isti


"Ági 8 hetes jógaprogramján vettem részt, ami a stresszkezelésre fókuszált. Több oktatónál is jógáztam már, és Ági azon kevesek közé tartozik, akiknek a jóga tényleg hivatás és érezni, hogy szívvel-lélekkel csinálja. Adni akar, őszintén, minden tanítványának. Nagyra értékelem, hogy figyelembe vette az egyéni korlátaimat, egészségügyi problémáimat, és alternatívákat tudott mutatni nekem, hogyan tudnám a számomra nehezebben kivitelezhető gyakorlatokat elvégezni. Nála a jógaóra tényleg nem csak mozgás, hanem alkalom arra, hogy a test-lélek-szellem kapcsolódhasson." 

Barbi


"Drága Ági, nagyon örülök, hogy csatlakoztam az online óráidhoz. Először a a szakdolgozatodhoz szerettem volna segítéséget nyújtani és az motivált. Aztán már a második óra után olyan megnyugtató hatással volt rám az egész lényed alig vártam, hogy újra szerda este legyen. Már az órák alatt is megtaláltam önmagamban a békét, nyugalmat és ehhez a kellemes hangod nagymértékben hozzájárult, de ez a béke és nyugalom érzése végigkísérte az estém további óráit is. Habár én már 5 éve heti 3 alkalommal jógázom, Te egy új felismerést adtál az óráiddal, melyet köszönök. Örülök, hogy megismerhettelek jógaoktatóként (is) és ha esetleg nem is tudom folytatni Veled/Veletek az online órákat, azt a meghatározó élményt, amelyet az óráidtól kaptam továbbviszem magammal. Szeretettel, Zsuzsi "

Zsuzsi