Visszajelzések

"Köszönet Áginak! Az ember egyszerűen érzi, hogy amikor órát ad, olyankor figyelmét valóban neked szenteli, és téged támogat. Az órák pozitív légkörben, jókedvűen telnek, türelmes, nyugtató és megerősítő szavakat hallasz tőle. A legtöbbet az jelenti, amikor megérzed, hogy Ági tényleg hisz benned, és abban, hogy meg tudod tenni azokat a lépéseket, amik fejlődésedet szolgálják. Azt hiszem, ebből fakad az ő tanítása is."

Zsolt

"Megoldást kerestem a napi feszültség csökkentésére,szerettem volna egy kicsit eltávolodni a zajos mindennapoktól és jobban figyelni önmagamra. Nem igazán tudtam, hogy hogyan segíthetek magamon. A hogyanra Ágitól kaptam meg a választ és azt a lehetőséget, hogy kezdőként betekintést kapjak a jóga és a meditáció számomra ismeretlen világába. Nagy várakozással tekintettem az első óra elé. Az órát néhány egyszerű jóga gyakorlattal kezdtünk, ami segített abban, hogy kicsit nyugodtabbá váljak, a bennem lévő fizikai és érzelmi feszültség csökkenjen. Az addig cikázó gondolataim lenyugodtak és egyre inkább összpontosítani tudtam őket. A külvilág történéseit elengedtem és tudatosabban éltem meg a pillanatot. Ági szakértelme, kedves személyisége és megnyugtató hangja nagymértékben hozzájárult ahhoz, hogy már az első órán azt éreztem, hogy igen, én ezt akarom.

Guszti


"Ági 8 hetes jógaprogramján vettem részt, ami a stresszkezelésre fókuszált. Több oktatónál is jógáztam már, és Ági azon kevesek közé tartozik, akiknek a jóga tényleg hivatás és érezni, hogy szívvel-lélekkel csinálja. Adni akar, őszintén, minden tanítványának. Nagyra értékelem, hogy figyelembe vette az egyéni korlátaimat, egészségügyi problémáimat, és alternatívákat tudott mutatni nekem, hogyan tudnám a számomra nehezebben kivitelezhető gyakorlatokat elvégezni. Nála a jógaóra tényleg nem csak mozgás, hanem alkalom arra, hogy a test-lélek-szellem kapcsolódhasson." 

Barbi


"Drága Ági, nagyon örülök, hogy csatlakoztam az online óráidhoz. Először a a szakdolgozatodhoz szerettem volna segítéséget nyújtani és az motivált. Aztán már a második óra után olyan megnyugtató hatással volt rám az egész lényed alig vártam, hogy újra szerda este legyen. Már az órák alatt is megtaláltam önmagamban a békét, nyugalmat és ehhez a kellemes hangod nagymértékben hozzájárult, de ez a béke és nyugalom érzése végigkísérte az estém további óráit is. Habár én már 5 éve heti 3 alkalommal jógázom, Te egy új felismerést adtál az óráiddal, melyet köszönök. Örülök, hogy megismerhettelek jógaoktatóként (is) és ha esetleg nem is tudom folytatni Veled/Veletek az online órákat, azt a meghatározó élményt, amelyet az óráidtól kaptam továbbviszem magammal. Szeretettel, Zsuzsi "

Zsuzsi