Meditáció

Szeretnél megtanulni meditálni? Mindig is vonzott, hogy megismerkedj a meditáció mélységeivel, csak eddig nem tudtad, hogyan kezdj hozzá?

Akkor találkozzunk a meditációs óráimon.

A meditációs órákon különböző technikákat alkalmazok, melyek azt a célt szolgálják, hogy felkészítsük az elmét az elcsendesedésre. Biztonságos keretek között, egyszerű jóga gyakorlatokkal kezdünk, amivel nyitjuk a csípőt és a mellkast, harmonizáljuk a légzést, kiegyensúlyozzuk az idegrendszert. Majd egy vezetett mély relaxációval feloldjuk a fizikai, érzelmi és szellemi feszültségeket. Az óra végét pedig közös meditációval zárjuk.

Ez a folyamat abban segít, hogy feloldódjanak a benned lévő feszültségek, megerősödjön a koncentrációs képességed és kinyíljon a tudatosságod.

Szvámi Véda Bháratit idézve:

"A meditáció nem az elme kiürítése, hanem dinamikus teljesség. A jógi elméjének mélységeibe hatol és energiát hoz fel onnét, hogy személyiségét új irányba fordítsa, miközben ugyanennek az energiának a hullámait árasztja mások felé, hogy segítse, gyógyítsa és megvilágosítsa őket. A meditáció az Én és az emberi lét belső állapotai feltárásának szisztematikus útja."

Az óra időtartama: 60 perc

Ha egyéni óra keretein belül szívesebben gyakorolnál, akkor természetesen erre is van lehetőséged. Ebben az esetben egyeztessünk egy időpontot!

Várlak szeretettel!

                                                                        JELENTKEZÉS