Május elején jóga és meditációs tábor

2024.03.10

Szeretettel invitállak a közelgő kezdő jóga és meditációs táborba az Isten keze kilátó melletti békés és csendes helyszínre: Farkaskútvölgybe. Varázslatosan szép és inspiráló ez a tér ebben a kora nyári időszakban. A természet lágy és finom kibontakozása megérinti a lelket, miközben megpihen és nyugalomra lel. Ilyen közegben könnyebbé válik a töltődés, könnyebb elengedni a zavaró gondolatokat és a figyelmedet befelé, csak magadra irányítani.

A táborban a gyakorlás során a jóga ászanáival azokat a területeket járjuk majd körbe, amelyek a személyes fejlődésed szolgálják. Nagyobb teret adva mindazoknak a tapasztalatoknak a megfigyelésére, amit egy integrál gyakorlás tesz lehetővé. A légzés és a mozgás összehangolásával, a figyelem tudatos vezetésével megfigyeljük a test finom érzeteit és olykor megpihenünk a passzivitás, a szemlélődő tudatosság állapotában. Elengedjük a feleslegessé vált mentális terheket és félelmeket. Előhívjuk azokat a belső erőforrásokat, amelyekre biztonságban támaszkodva egyre inkább teljesebbé, kiegyensúlyozottabbá válhass, hogy megőrizd a belső erőd és a stabilitásod a változások idején is, hogy emlékezz lényegi természetedre és rátalálj a saját lelked hangjára. Ebben a csendességben elidőzve töltődik a test, a lélek és a szellem.

Mire számíthatsz a jóga táborban?

  • A reggeleket légzőgyakorlatokkal fogjuk kezdni. Olyan légzőgyakorlatokra fókuszálunk, amelyek rendszeres gyakorlásával a hétköznapokban is meg tudod tartani a mentális egészséged és a lelki ellenállóképességed.
  • Tanulni fogunk a tábor ideje alatt meditációs technikákat és mantrákat, ami elkísér és segít a befelé figyelésben és az elcsendesedésben.
  • Délelőtt ászana gyakorlatok, relaxáció és meditáció
  • Délután ászana gyakorlatok, relaxáció és meditáció
  • Ha pedig bármikor kedved támad egy kellemes szaunához, dézsafürdőhöz, erdei sétához egyedül vagy akár csoportosan a többiekkel együtt, akkor a közelben találod az erdőt és a különleges Isten keze kilátót.

Időpont: 2023. május 10. péntek 11 óra – május 12. vasárnap 14 óra

Helyszín: Farkaskútvölgy, Hollókő (https://farkaskutvolgy.hu)

Férőhelyek száma: 10 fő

Szállás: kényelmes 2 szobás ágyak, gerendás faházakban

Étkezés: napi háromszori vegetáriánus étkezés. Ha esetleg van bármilyen ételérzékenységed (glutén, tej) vagy allergiád kérlek szólj, hogy fel tudjunk készülni rá.

Részvételi díj:

90.000 Ft (+idegenforgalmi adó), ami tartalmazza a szállást (3 nap, 2 éjszaka) és a napi háromszori vegetáriánus étkezést saját, önálló szakáccsal és a programok teljes költségét.

A jelentkezésed: 40.000 Ft-tal, azaz első részlet befizetésével tudod biztosítani és foglalni a helyed a csoportban. Ez az összeg elvész, ha esetleg mégsem tudsz részt venni a programon.

*Lemondás esetén az 1. részlet nem jár vissza

*Ha valaki a tábor előtt 1 héttel mondja le a részvételt a tábor teljes összegét ki kell fizetnie

Jelentkezés legkésőbb 2023. április 10-ig!


A programokat tartja: Birtha Ágnes, hatha jóga és meditáció oktató, coach, mentálhigiénikus szakember

Szakács: Balogh Norbert elvonulásokra szakosodott vegán séf

A további részletes információkat a jelentkezőknek küldöm.

Bármilyen felmerülő kérdésedre örömmel válaszolok és keress nyugodtan az elérhetőségeimen:

06 20 / 444 65 69 vagy agnes.birtha2@gmail.com

Várlak sok szeretettel,

Birtha Ági

https://www.facebook.com/agnes.birtha.98