Kezdő jóga és meditációs tábor 

2022.05.20

ÉNERŐ & ÖNBIZALOM

"A környezetünk arra felel, amit magunkból kisugárzunk. Belső változás nélkül külső megváltás nem fog jönni." Popper Péter 

A jóga horgonyt tud biztosítani az élet békésebb és csendesebb tartományaihoz, ezekben a nehéz időkben is. Megtanít az ászanák tükrén keresztül szemlélni magad és segít visszatalálni a saját BELSŐ ERŐDHÖZ. 

Tarts velünk egy békés, nyugodt és csendes helyre júliusban, ahol kiszakadhatsz a mindennapi mókuskerék forgatagából, ahol időt és teret tudsz engedni magadnak arra, hogy fizikálisan, mentálisan és lelkileg is teljesen feltöltődj a természet közelségében. A táborban egyszerű, könnyen elsajátítható eszközöket kaphatsz ahhoz, hogy növeld az önbizalmad, lelkileg is megerősödj és egy kiegyensúlyozottabb, stresszmentesebb életet alakíts ki önmagad számára.  A saját belső erőforrásaidhoz kapcsolódva tenni tudsz önmagad mentális egészségéért a hétköznapokban is. Ehhez több területet is fogunk érinteni: a légzés és a mozgás összehangolásával, a figyelem tudatos vezetésével megfigyeljük a test érzeteit és olykor megpihenünk a passzivitás, a szemlélődő tudatosság állapotában is. Így fog szépen lassan kibontakozni egy csodálatos térkép Önmagad felé.

Mire számíthatsz a jóga táborban?

  • A reggeleket légzőgyakorlatokkal fogjuk kezdni. Olyan légzőgyakorlatokra fókuszálunk, amelyek rendszeres gyakorlásával a hétköznapokban is meg tudod tartani a mentális egészséged.
  • Tanulni fogunk a tábor ideje alatt néhány egyszerű meditációs technikát és egy mantrát is, ami segít a befelé figyelésben és az elcsendesedésben. Ezek jelentőségéről is fogunk beszélni.
  • Délelőtt kezdő ászana gyakorlatok és relaxáció
  • Délután kezdő ászana gyakorlatok és relaxáció
  • Este könnyed beszélgetés minden olyan jóga és életmód témával kapcsolatban, ami Benneteket érdekel.
  • Orvos tanácsadás: felmerülő igény esetén tanácsadás egy belgyógyász, holisztikus szemléletű orvossal. 60 perces személyre szabott konzultációra számíts. Kérlek ezt előre jelezd felém, hogy tervezni tudjunk az időbeosztás miatt.
  • Ha pedig bármikor kedved támad egy kellemes erdei sétához egyedül vagy akár csoportosan a többiekkel együtt, akkor pár perc sétára van az erdő és a Duna partja is.

Időpont: 2022. július 21 csütörtök 10 óra - július 24. vasárnap 14 óra


Helyszín: Malom Vendégház, Dömös, Királykúti u. 62, 2027


Férőhelyek száma: 14 fő

Szállás: kényelmes 2 szobás ágyak saját fürdőszobával

Étkezés: napi háromszori vegán étkezés. Gluténmentes opcióra is van lehetőség. Ha esetleg van egyéb más étel érzékenységed vagy allergiád kérlek szólj.

Részvételi díj:

93.500 Ft, ami tartalmazza a szállást (4 nap 3 éjszaka) és a napi háromszori vegán étkezést és a programok teljes költségét.

A jelentkezésed 39.000 Ft-tal, azaz első részlet befizetésével tudod biztosítani és foglalni a helyed a csoportban. Ez az összeg elvész, ha esetleg mégsem tudsz részt venni a programon.

*Lemondás esetén az 1. részlet nem jár vissza

*Ha valaki a tábor előtt 1 héttel mondja le a részvételt a tábor teljes összegét ki kell fizetnie

Jelentkezés legkésőbb 2022. július 10. - ig!


A programokat tartja: Birtha Ágnes, hatha jóga és meditáció oktató, coach, mentálhigiénikus szakember

Szakács: Balogh Norbert, elvonulásokra szakosodott vegán szakács

Részletes programot a jelentkezőknek küldöm, de bármilyen felmerülő kérdésre örömmel válaszolok. Keress nyugodtan az elérhetőségeimen: 06 20/ 444 65 69 vagy agnes.birtha2@gmail.com                                                         JELENTKEZÉS 

https://www.facebook.com/profile.php?id=100083267174347